Weer een extra Gymboxx training!

Omdat onze leden zo’n goeie sfeer meebrengen, blijven we maar groeien! Dat is echt te gek, maar daarom wordt het ook steeds drukker in de trainingen.

Vandaar dat we uitbreiden in lessen. Vanaf donderdag 12 september is er een tweede training op de donderdagavond. Nog meer keuze dus!

Hierdoor schuiven we wel met een kwartiertje, zodat het beter aansluit.

Vanaf 12 september dus een training van 19:15 - 20:15 uur en een tweede training van 20:15 - 21:15 uur.

GYMBOXX Gouda
VAKANTIE ||

Ga jij op vakantie? Leen je abonnement uit!

Terwijl jij lekker vakantie aan het vieren bent, kan jouw vriend, vriendin, buurman, buurvrouw, broer, zus..... gebruik maken van jouw abonnement. Geef aan je trainer door wie voor jou in de plaats komt sporten. Zo blijven we allemaal fit in de zomer.


Zo doen we dat gewoon, bij Gymboxx Gouda!

See you!


Team Gymboxx Gouda

Gymboxx zomeractie.jpg
GYMBOXX Gouda
Vanaf juni gaan we ook trainen op de donderdagavond!

Wauw!!! Wat een enthousiasme van onze sporters! Bij ons geen leden die het laten afweten. Alle lessen zitten vol en steeds vaker staan er sporters op de wachtlijst. Dat laatste is natuurlijk een compliment, maar niet wat we willen. Daarom gaan we nu ook een Gymboxx training geven op donderdag! Juda gaat de training voor ons geven. Juda studeert aan de sportacademie in Utrecht draait al even met ons mee om ook Gymboxx trainer te worden.

6 juni is het zover, dan zal Juda wekelijks de Gymboxx training op donderdag geven van 19:30 uur tot 20:30 uur. Met daarna een kleine uitloop om nog even vrij te kunnen trainen.

Inschrijven maar!

Extra GBles.jpg
GYMBOXX Gouda
Techniek trainingen op donderdag 9 en 16 mei!

Heb je nog weinig ervaring in het trainen met gewichten, kettlebells, ballen en zandzakken? Of twijfel je soms nog aan jouw uitvoering? Dan is de Gymboxx Techniektraining een geschikte training voor jou!

Tijdens het eerste deel van de training staat het technisch juist uitvoeren van oefeningen met gewichten, kettlebells, ballen en zandzakken centraal. We zorgen ervoor dat je de oefeningen eerst juist uitvoert, voordat er met gewichten gewerkt gaat worden.In het tweede deel van de training volgt een uitdagende workout waarbij je de nieuw geleerde oefeningen direct kunt uitproberen!

Na het volgen van deze training weet jij alles over de uitvoering van de squat, deadlift, benchpress en vele andere oefeningen!
Op deze manier ben je goed voorbereid op verdere Gymboxx trainingen en worden blessures voorkomen.

Data:

Donderdag 9 en 16 mei 19.30-20.30 uur
Gymboxx Gouda op GOUDasfalt

Trainer:

Robin

Aanmelden:

Ben je lid van Gymboxx Gouda, dan kan je je aanmelden via de app. Ben je nog geen lid van Gymboxx Gouda, maar wil je wel meedoen? Dan kan je op de link hieronder klikken.

https://www.personaltrainerapp.nl/p/17104

 

GYMBOXX Gouda
Strong Viking Mud editie

Zondag hebben we mee gedaan aan de 13 km Strongvikingrun de mud editie in Nijmegen.

Wat was het leuk!! Volgend jaar weer, doen jullie allemaal mee?

GYMBOXX Gouda
Doe jij ook mee op zondag 14 april met de GOUDasfaltloop?

Het 10 kilometer parcours voert net als tijdens de vijfde editie richting de mooie polder Veerstalblok direct achter Gouderak, met een keerpunt vlak voor de kruising Snippejagerskade en Lange Tiendweg. Wie wil kan circa 5 kilometer middenberm meepakken en daarmee deels de helft van de 10 kilometer op trailachtige ondergrond rennen. De finish is op het GOUDasfaltterrein nabij de boombakken richting het scoutinggebouw.

Ook is er een KidsRun. Deze bestaat uit 1 of meerdere ronden (maximaal 4) van circa 240 meter op het terrein van GOUDasfalt. Deze start tussen 10.30 en 10.40 uur.
De 10 en 5 kilometer starten vanaf 11.00 uur. Bij veel inschrijvingen zal de 5 kilometer exact 5 minuten later starten.

Voorinschrijven kan tot en met 10 april.
Kosten:
5 en 10 kilometer € 8,25 euro
Kidsrun € 2,-

Vanaf 11 april betaal je 1,75 euro meer voor de lange afstanden en 2 euro meer voor de Kidsruns.

Inschrijven kan door je volledige naam, geslacht, woonplaats en de afstand die u wilt lopen naar info@goudasport.nl te mailen.

De GYMBOXX is die dag open van 10:00 tot 13:00 uur! Dus na de GYMBOXX training, kan je vrij trainen tot 13:00 uur. Leuk als jouw partner gaat lopen en jij alleen van plan was te komen kijken.

Klik hier voor de link naar GOUDasfalt.

GYMBOXX GoudaGOUDasfalt
We zijn begonnen!

Zaterdag 16 maart was het dan zover! Eindelijk! We hebben er lang naar uitgekeken en het was een succes. Het weer bleek even spannend, maar het is een te gekke dag geworden. We hadden drie groepen, helemaal vol! Wat een energie en wat een enthousiasme! 

Opening.jpg

Hierna heeft onze wethouder van sport, dhr. Bunnik, de Gymboxx officieel geopend. Een prachtig moment, waarna we er met de nodige bubbels en hapjes, een feestje van hebben gemaakt.

Wij hebben er ZO veel zin in! We gaan er met jullie allemaal een enorm succes van maken!

GYMBOXX Gouda
Fightclub training!

Wij gaan weer boksen! Wie doet er mee?!

Op 7 april om 11:00 uur, bij de GYMBOXX op GOUDasfalt.

Een leuke sportieve workout waarin de bokstechniek centraal staat. Geen zorgen, we gaan niet sparren. Geen blauwe ogen dus.

Wees er snel bij! Vorige keer zaten we in no time vol! Ben je al lid, dan kan je je via de app aanmelden. Ben je geen lid van GYMBOXX Gouda, dan kan je onderstaande link aanklikken om je in te schrijven.

We gaan beginnen!

Zaterdag 16 maart om 14.00 uur verricht sportwethouder Michiel Bunnik de openingshandeling voor Gymboxx Gouda op GOUDasfalt.

Te gek hoe enthousiast iedereen is! Dat waren we zelf natuurlijk al, maar jullie enthousiasme overtreft wel onze verwachtingen. We verzorgen 3 trainingen, waarbij we steeds 14 plekjes hebben en we zitten bijna vol!

9:30 - 10:30 uur Gymboxxtraining VOL

11:00 - 12:00 uur Gymboxxtraining VOL

12:30 - 13:30 uur Gymboxxtraining VOL

Om 13:30 uur kan iedereen komen kijken, vragen stellen, babbeltje maken en een drankje drinken op een geslaagde kick-off!

Komt deze dag niet uit, maar wil je wel graag kijken, laat het ons even weten. Dan krijg je een geheel persoonlijke rondleiding van ons.

Like ons!

Volg je ons al op Instagram? Of check je onze nieuwtjes op Facebook?

Zo fleur jij jouw tijdslijn op met vrolijke buitenplaatjes!

Yep, dit zijn onze vergezichten in de trainingen.

Yep, dit zijn onze vergezichten in de trainingen.

GYMBOXX Gouda
Transport

Begin februari kon onze Gymboxx op transport naar een stoere locatie voor de fotoshoot. Dat was wel een momentje!

GYMBOXX Gouda