Trainers

 

 

Wij hechten er waarde aan dat onze trainers vaste gezichten zijn van de GYMBOXX. Dat we weten wie er staat. We kennen elkaar. Elkaars situatie, elkaars doelen en elkaars uitdagingen. Onze trainers zijn ervaren personal trainers. Met outdoor trainingen als specialisme.

Gymboxx%2BRaw%2B128klein.jpg

Vanessa Emmel

Specialisme
Bootcamp
Crosstraining
Personal training
Hardlooptrainer
Voedingsconsulente
Judo trainer

Vanessa is een geboren sporter. In haar jeugd als judoka meegedraaid in de Nederlandse top. Alleen maar sportopleidingen gevolgd en hier altijd haar werk van gemaakt. Door en door ervaren in het verzorgen van trainingen op maat. Precies wat de groep nodig heeft en wat de groep aan kan. Maar misschien nog wel tekenender voor haar lessen, het is altijd gezellig!

Jelle1.jpg

Jelle Rietveld

Specialisme
Personaltraining
Crosstraining
Leefstijlcoach
Stoelmasseur
Boksworkouts
Bootcamp

Na 16 jaar gewerkt te hebben bij verschillende politiediensten, heeft Jelle zich omgeschoold tot personal trainer. Naast zijn werk als personal trainer, is hij ook trainer bij verschillende bedrijven waarbij bij medewerkers fitter, gezonder en bewuster maakt. Jelle zal de groep geregeld de basis van het boksen bijbrengen, zodat boksen een onderdeel zal zijn van de GYMBOXX workouts.

Juda.jpg

Juda Schonewille

Specialisme
Krachttraining
Crosstraining
Jeugdtrainer
Rugbytrainer
Bootcamp
Sportdagen

Juda is een getalenteerde trainer, die zijn passie in de sport, omzet naar zijn beroep. Naast Gymboxxtrainer en Rugbytrainer is Juda in opleiding tot leraar lichamelijke opvoeding. Een oldschool gymleraar dus. Een trainer die overloopt van passie, ideeën en inzet.


Robin%2BNoomen2.jpg

Robin Noomen

Specialisme
Crosstraining
Bootcamp
Krachttraining
Hersteltraining
Fysiotherapie
Obstacletraining

Robin is een allround sporter die na zijn opleiding tot aankomend onderofficier van de landmacht, verder is gegaan met een opleiding tot fysiotherapeut. Zodoende heeft Robin veel kennis en ervaring in de outdoor sport. Bootcamps, hersteltraining en fysiotherapie behoren tot zijn specialisme en daar maken wij graag gebruik van. Robin een zeer gedreven trainer met een flinke dosis sociale vaardigheden. Hiermee weet hij iedereen te motiveren net dat beetje meer te geven!