Algemene voorwaarden

Tof dat je bij ons komt sporten! Net als jij vinden wij sporten tof. En buitensporten natuurlijk helemaal. Daarom geven wij outdoortrainingen met de Gymboxx als ons honk. Hieronder lees je hoe wij erin staan mbt de algemene voorwaarden.  

 

Wij doen dit met alle passie die we in ons hebben, op een verantwoorde manier en goed voorbereid. Maar, wij, weten niet alles van iedereen en hebben geen glazen bol. Daarom kunnen wij niet alle verantwoordelijkheid dragen en train je bij ons dus op eigen risico. Blijf dus vooral zelf goed inschatten of een oefening voor jou veilig is en of je het aankunt. Bij twijfel, vooral niet doen, dan zoeken vinden we een andere manier.

Onze materialen zijn stoer, robuust, zwaar en dus niet zonder gevaar. Dit kan risico’s met zich mee brengen. Hier ben je je dan ook van bewust en die accepteer je. Je accepteert dat Gymboxx Gouda niet aansprakelijk is voor eventuele schade of opgelopen letsel.

Outdoor trainen is voor bikkels. Wij smelten niet van een paar druppels regen en van kou zijn wij ook niet onder de indruk. Daarom gaan onze trainingen in principe altijd door. Maar, bij gevaarlijke omstandigheden, dan kunnen we de training annuleren. Mocht het ivm feestdagen of evenementen op het terrein van GOUDasfalt wenselijk zijn om een training te verplaatsen of noodzakelijk zijn om af te lasten, dan doen wij dat. Maar, alles natuurlijk in goed overleg en vraag ons vooral naar de reden als je het niet begrijpt.

Trainingen die je tot een maand eerder, door vakantie, ziekte, of wat dan ook niet kon volgen, mag je altijd inhalen. We zien je tenslotte graag! Geef het ons even door op gouda@gymboxx.nl. Dan verwerken wij dit in de app, zodat je je vaker kunt inschrijven.

Als je bij ons lid bent, dan machtig je ons om de verschuldigde abonnementskosten van jouw rekening af te schrijven. Het abonnement start na inschrijving. Aan inschrijfkosten doen we niet. Wij vinden het juist leuk om jou in te schrijven! Daar hoef je ons dus niet voor te betalen. Omdat Gymboxx Gouda onderdeel is van HealthclubOpenAir, vindt de incasso plaats door HealthclubOpenAir. Als het ons niet lukt om te incasseren, dan sturen we je een mailtje met een verzoek om het bedrag zelf over te maken. Wij vertrouwen erop dat het sowieso goed komt.

Wil je stoppen, dan gaat ons dat natuurlijk aan ons hart. Als onze overredingskrachten niets hebben uitgemaakt, stuur ons dan minstens een maand voordat het abonnement afloopt een mailtje waarin je jouw lidmaatschap wenst te beëindigen. Wij zullen je dan met tegenzin een bevestiging sturen met datum van beëindiging. Teruggave wegens tegenvallende deelname, daar doen we niet aan, dus doe vooral heel veel mee!! Dat vinden wij en alle andere leden ook veel leuker.

Voor de incasso en de registratie van jouw lidmaatschap verwerken wij jouw persoonsgegevens. Ook verwerken wij jouw persoonsgegevens als je een fitcheck bij ons afneemt. De ‘ins’ en ‘outs’ hebben wij zorgvuldig geformuleerd in onze privacyverklaring. Deze vind je ook terug op onze website. In het kort: Wij gaan er zorgvuldig mee om en delen niets met anderen.

Wij gaan mee met de tijd. Tenslotte is alles onderhevig aan veranderingen. Daarom kunnen wij prijzen, tijdstippen, de trainingslocatie, de algemene voorwaarden en zelfs (al kunnen we het ons niet voorstellen) de trainers te wijzigen of wisselen. Natuurlijk weet jij het dan eerder dan de rest.

Vindt je wat we je zojuist hebben verteld een verhaal waar je mee kunt leven? En ben je net zo enthousiast over onze gym als wij? Dan pas je helemaal bij onze club en ga je bij inschrijving akkoord met de hierboven gestelde voorwaarden.

 Leuk dat je er bij bent!

 

Algemene voorwaarden Gymboxx Gouda 2019. GymboxxGouda is onderdeel van HealthclubOpenAir kvk nr. 60713364